Tibeti hangtál masszázs - Dobos Dalma

ISMERKEDJEN MEG ÖN IS A HANGTÁLAK CSODÁLATOS VILÁGÁVAL!

  • Öröm és ellazulás
  • Jó közérzet

  • Kreativitás fejlődése
  • Test öngyógyító folyamatainak helyreállítása

A hangmasszázs többek között képes…

a nyak- és vállfeszültségeket oldani, fejfájást megszüntetni, az emésztést szabályozni, altesti görcsöktől mentesíteni, az összpontosítási képességet javítani.

Hogyan történik a kezelés?
A hangmasszázshoz Ön kényelmes öltözetben elhelyezkedik egy kezelőágyon vagy a földre helyezett matracon. Meghatározott kezelési menetet követve a test különböző pontjaira különböző méretű tálakat helyezünk, melyeket filc ütővel megütünk.
A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak, és koncentrikus körökben végigáramlanak egész testében, megmozgatva mintegy 100 billióra becsült sejtet. Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél. A folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.

A hangtálak hatása

Masaru Emoto évekkel ezelőtt végzett kísérleteiben tudományosan bebizonyította, hogy a víz információ vevő és hordozó. A Víz üzenete c. könyvében szenzációs, mikroszkóp alatt készült felvételekkel bizonyítja be a víz kristályszerkezetét, és azt, hogy ezek a kristály-alakzatok hogy változnak meg különböző információk hatására. Információk, mint pl. a zene, képek, szimbólumok, érzelmek és nem utolsó sorban szavak.
Leginkább úgy tudjuk megérteni, hogy mi történik testünkben a hangmasszázs alatt, és milyen hatása van a hangnak, ha magunk elé képzelünk egy tükörsima tavat. Ha egy kavicsot beledobunk ebbe a tóba, koncentrikus hullámok keletkeznek, és ezek végiggyűrűznek a víz egész felületén. Ily módon minden vízmolekula mozgásba jön. Az emberi test kb. 70-80%-ban vízből és folyadékból áll. A testre helyezett tálak rezgései ilyen koncentrikus körök formájában terjednek el, áramlanak szét az egész testünkön, átrezgetve minden porcikánkat, mélyen sejt szintig fejtik ki hatásukat. A sejtek anyagcseréje javul, az energiablokkok oldódnak, az elraktározódott salakanyagok ürülni kezdenek, azaz megindul a méregtelenítés, az öngyógyító mechanizmusok.
A hangtál hangja ezen túlmenően a nyugodt lebegő ritmusával hat ránk, és harmonizálja testünket, lelkünket. A felhangok segítségével alfa, delta, théta hullámhosszon azaz az alvás-ébrenlét küszöbén illetve az alvás fázisaiban nagyon hatékonyan pihentet, harmonizálja a két agyféltekét.
A hangtálak tradicionálisan 12 fémből készülnek, ahol a 7 bolygó féméhez arany (Nap), ezüst (Hold), higany (Merkúr), vörösréz (Vénusz), vas (Mars), ón (Jupiter), ólom (Szaturnusz), még további ötöt használnak. Ezek a következők: cink (feszült állapotok ellen hat), meteorfém (fokozza a tettvágyat és az aktivitást), bizmut (fokozza az emésztőrendszer működését), galenit (ízületi gyulladások ellen), és pirit (a tüdőt erősíti).

A kezelésre az alábbi telefonszámon jelentkezhet:
Dobos Dalma 70-23-555-26